Gelecek Gençlerin Ellerinde Şekilleniyor: 19 Mayıs Bayramımız Kutlu Olsun

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yayınladığı mesajda; “Bizler, gençlerimizi geleceğe bugünden hazırlamanın, çağa uygun yetkinliklerle donatmanın, vatanseverlikle dolu ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.’’ dedi.

‘’19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basarak Türk milletinin bağımsızlık ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk, gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu ve onlara büyük görevler düştüğünü her fırsatta vurgulamıştır. Gençliğe olan güvenini ve inancını dile getirmiştir. 19 Mayıs gibi anlamlı bir günü gençlik bayramı olarak kutlamak ülkemizin kaderinin ve geleceğinin, gençliğin elinde olduğu vurgusu açısından da çok önemlidir.

Bizler, gençlerimizi geleceğe bugünden hazırlamanın, çağa uygun yetkinliklerle donatmanın, vatanseverlikle dolu ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.  İşverenler olarak gençlerimizi her alanda desteklemek ve onları daha iyi bir geleceğe hazırlamak için çalışmaya ve ülkemizin daha güzel yarınları için fayda üretmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Konfederasyonumuz ve şahsım adına, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız tüm gençlerimiz ve ulusumuz için kutlu olsun.”