Ortak Paylaşım Forumu Yarın Toplanıyor

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenecek olan Ortak Paylaşım Forumu kamu, işçi ve işveren temsilcilerini bir araya getirmek üzere yarın beşinci kez toplanacak.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek Forum’un ana teması “Cumhuriyetin 100. Yılında Çalışma Hayatı” olacak. Forumda, Cumhuriyetimizin 100. yılında çalışma hayatımızdaki kazanımlar ile Türkiye’nin yeni yüzyılında bizi bekleyen fırsatlar masaya yatırılacak.

Çalışma hayatı paydaşlarının en geniş üst düzey katılımı ile gerçekleşecek Ortak Paylaşım Forumu, " Cumhuriyetin 100. Yılında Çalışma Hayatı " ana teması ile 5 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek.

TİSK’in ev sahipliğinde Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenecek Forum’da; Cumhuriyetimizin 100. yılında çalışma hayatımızdaki kazanımlar ve Türkiye’nin yeni yüzyılında bizi bekleyen gelişmeler ve fırsatlar detaylandırılacak.

TİSK, Ülkemiz Üretim ve İhracat Mimarlarına Sözü Verecek

Forumda; Ülkemizi ihracat ve üretimde temsil eden önemli kurumların yöneticileri ile Türkiye’nin yeni yüzyılına birlikte hazırlanmanın önemi, dijital dönüşümün çalışma hayatı, yetkinlikler ve istihdam üzerindeki etkileri masaya yatırılacak.

“Gelenekten Geleceğe” Teması ile Köklü Aile Şirketleri Bir Araya Gelecek

Forumda, “Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılı: Gelenekten Geleceğe” temasıyla düzenlenecek Panel kapsamında Ülkemizin önde gelen köklü aile şirketlerinin yeni kuşak temsilcileri gelecek planlarını aktaracak.

Teknoloji ile İş Sağlığı ve Güvenliği Birlikte Değerlendirilecek

Ortak Paylaşım Forumu’nda her yıl olduğu gibi iş sağlığı ve güvenliği konularının önemine dikkat çekilecek. Ödül almış şirketlerin iyi uygulamalarını dinleyeceğimiz Panel’de teknolojinin İş Sağlığı Güvenliğinde kullanımı ile kat edilen yol aktarılacak.

En Geniş Üst Düzey Katılım Gerçekleşecek

Ortak Paylaşım Forumu’na Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra, çalışma hayatının en önemli uluslararası aktörleri Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), Uluslararası İşverenler Teşkilatı (IOE), Uluslararası İşçi Sendikaları Konfederasyonu (ITUC) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), BusinessEurope, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve OECD gibi uluslararası kuruluşların üst düzey temsilcileri de kıymetli görüşleri ile katılım sağlayacak.

Etkinlik, https://www.ortakpaylasimforumu.org  web sayfasından canlı olarak da takip edilebilecek.